Is it just me.............

Issues, feedback & suggestions for the forum and main website.

Is it just me.............

Postby markee » Fri Mar 09, 2012 2:00 pm

.............being a biff or is there no way to go direct to the main site from the forum? You used to be able to click on the 'The Tropical Tank' sign at the top left & it would take you straight there, now when you click it takes you to the Board Index :?
User avatar
markee
Member
 
Posts: 2978
Joined: Mon Jun 18, 2007 4:54 am
Location: Oxfordshire

Re: Is it just me.............

Postby kissofdeath » Fri Mar 09, 2012 3:15 pm

no it not just you m8
:D
Image
User avatar
kissofdeath
Member
 
Posts: 616
Joined: Wed Jan 27, 2010 9:38 am
Location: Hull, Yorkshire

Re: Is it just me.............

Postby markee » Fri Mar 09, 2012 10:38 pm

Thank you bud, i don't think you realise how happy that makes me.....................i'm NOT a biff :mrgreen:











Well, not all the time!
User avatar
markee
Member
 
Posts: 2978
Joined: Mon Jun 18, 2007 4:54 am
Location: Oxfordshire

Re: Is it just me.............

Postby Carylnz » Sat Mar 10, 2012 4:40 am

Well look at that! I never noticed it had changed! Mainly because if I need to look at the main site, it is usually in reference to a post so I open another window and then go to the Home Page from there so I can view both the post and the main site at the same time (I also have dual monitors). Must have been a hiccup in the last upgrade.
My home forum is The NZ Fishroom http://www.fnzas.org.nz
User avatar
Carylnz
Moderator
 
Posts: 7483
Joined: Thu Jun 14, 2007 7:37 pm
Location: Blenheim, NZ

Re: Is it just me.............

Postby markee » Sat Mar 10, 2012 8:55 am

Carylnz wrote:Well look at that! I never noticed it had changed! Mainly because if I need to look at the main site, it is usually in reference to a post so I open another window and then go to the Home Page from there so I can view both the post and the main site at the same time (I also have dual monitors). Must have been a hiccup in the last upgrade.


hmmmmm seems like multi-tasking to me, not sure i'd be good at that :lol:

I'd noticed it before but yesterday it was bugging me, it's fine at home as, like you i can have multiple screens open, but when i'm using the works computer it's not possible to have the many pages open (including my work stuff)
User avatar
markee
Member
 
Posts: 2978
Joined: Mon Jun 18, 2007 4:54 am
Location: Oxfordshire

Re: Is it just me.............

Postby Carylnz » Sat Mar 10, 2012 11:33 pm

Close the work stuff then :wink: :mrgreen:
My home forum is The NZ Fishroom http://www.fnzas.org.nz
User avatar
Carylnz
Moderator
 
Posts: 7483
Joined: Thu Jun 14, 2007 7:37 pm
Location: Blenheim, NZ


Return to Forum and Website Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron